Üdvözöljük a

Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
14151617181920
212224252627
28293031   

Pályázati felhívás - autópályaépítés Bosznia-Hercegovinában

2017. augusztus 10.

A JP Autoceste FBiH pályázati felhívást tett közzé a bosznia-hercegovinai V/c korridor Poprikuše-Zenica Észak (Donja Gračanica) szakaszának és Ponirak-Vraca alszakaszára (összesen 2,65 km hosszú autópályaszakasz) vonatkozó szándéknyilatkozat, illetve előminősítés tételére.

Az OBI beszállítókat keres

2017. augusztus 1.

A barkácsáruházlán üzleteinek árufeltöltéséhez keres beszállítókat. Elsődleges célja, hogy az együttműködésben résztvevő tartós, megbízható beszállítói kapcsolatokon keresztül jó ár/érték arányú termékekhez jusson, ezért szigorú kritériumok alapján választja ki a partnereit.

Bérlőre váró üzemcsarnok Újkígyóson (Békés megye)

2017. július 19.

Újkígyós város pályázati forrásból hűtőház céljára alkalmas üzemcsarnokot épít, melybe bérlőt várnak. A részletes információkat a csatolt fájlokban találják.

Francia cég beszállítót keres - orvosi felszerelés

2017. június 26.

A Párizsi Nagykövetségtől érkezett megkeresés szerint a MEDISTOCK francia cég egyszer használatos orvosi felszerelés gyártására (kötszer, gumikesztyű, cipőhuzat, stb.) keres magyar beszállítót.

Horvátország Közútépítési és karbantartási programja a 2017-2020 közötti időszakra

2017. június 13.

A horvát kormány a 2017. május 11-i ülésén elfogadta Horvátország 2017-2020 közötti Közútépítési és Karbantartási Programját. Új autópályák építésére moratóriumot vezetnek be a már megkezdett projektek befejezéséig, kivéve azokra a beruházásokra, amelyek finanszírozása nagyrészt EU-s alapokból történik.

Pályázati felhívás II.: Duna Transznacionális program

2017. május 19.

Megjelent a Duna Transznacionális program második pályázati felhívása. Benyújtási határidő 2017. június 6.

A felhíváshoz kapcsolódó márciusi tájékoztató nap anyagai.

Francia cég beszállítót keres - réz és alumínium termékek

2017. május 2.

Továbbítva a Párizsi Nagykövetségtől egy beszállítói partnerkeresés, miszerint az AUXEL-FTG réz és alumínium termékek - hajlított és lyukasztott elektromos vezetők (gyűjtősín) -  gyártására keresne magyar beszállítót.

 

A Siemens Zrt. beszállítókat keres

2017. március 31.

A Siemens Zrt. beszállítókat keres különböző beszerzési területekre: beszerzési igények, elvárások, jelentkezési feltételek. A jelentkezéseket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) továbbítja a vállalatnak. Jelentkezni a koos.ibolya@mkik.hu e-mail címen lehet legkésőbb 2017. április 20-ig.

 

Üzleti delegáció indul Japánba

2017. március 2.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. május 21-27. között üzleti delegációt szervez Japánba a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával. A delegáció tagjai Magyarország Tokiói Nagykövetsége által, a helyi kamarai partnerek támogatásával szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Tokióban és Oszakában.

Így építkezhetünk 2017-ben - építőipari fórum a kamarában

2017. február 23.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Veszprém Megyei Mérnöki Kamara építőipari fórumot szervezett kivitelező vállalkozások, mérnökök, tervezők és építészek számára. 2017-ben számos jelentős jogszabályváltozás érinti a szektort, a rutinszerűen végzett tevékenység sok esetben már nem jogszerű.

Ülésezett a kamara Ipari Tagozata

2017. február 20.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata üzemlátogatással egybekötött egyeztető ülést tartott Devecserben, illetve Somlójenőn, 2017. február 7-én.

Az ipari tagozati küldöttek a Somló Holding Kft. tulajdonában lévő DGA Automatizálási és Gépgyártó Kft. működését ismerhették meg Ruzsonik Károly ügyvezető igazgató vezetésével, a társaság devecseri telephelyén.

Horvát cég partnereket keres - energiatakarékos technológiai megoldások

2017. augusztus 10.

A horvát székhelyű "Envicon" cég, mely energiatakarékos technológiai megoldásokat (gáz és olaj) kínál, magyar partnereket (vevő, importőr, értékesítő) keres. A termékeit több ágazatban is hasznosítják, mint az autóiparban, vegyiparban, fémiparban, textiliparban, élelmiszeriparban stb.

 

Horvát tenderfigyelő

2017. július 21.

Görögországi tenderkiírások

2017. július 19.

Ezen cikkben olvashatók az Athéni Magyar Nagykövetség által továbbított görög tenderkiírások.

Eligazító rendszerek - német cég magyar képviselete partnereket keres

2017. június 15.

A Consystec -német székhelyű- vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához.

 

Chilei infrastrukturális projektek 2017-2021 között

2017. június 2.

A chilei Infrastruktúrafejlesztési Minisztérium (Ministerio de Obras Públicas) májusban közzétett angol nyelvű tájékoztatója szerint a 2017 -21 között tervezett nagy volumenű beruházási projektek a következők:  

Német piacbővítési lehetőség startupok számára

2017. május 19.

Az aacheni székhelyű Innoloft GmbH startupok számára költségmentes szolgáltatást ajánl: a potenciális partnerek (német cégek és nemzetközi startupok) közti hatékony kapcsolatteremtés céljából az Innoloft - meghatározott paraméterek szerinti - szűrést és keresést tesz lehetővé a mintegy 900 startupot tartalmazó adatbázisában. Ezenfelül megbízásra készít startup kiajánlást.

 

Norvég és izlandi üzleti lehetőségek

2017. április 26.

Az oslói nagykövetségtől tájékoztatása szerint a www.ted.europa.eu honlapon elérhetők az aktuális norvég és izlandi üzleti lehetőségek. A magyar szempontból üzletileg perspektivikusan érdekes információk ide kattintva érhetők el.

Befektetési lehetőségre való felhívás – Opcina Centar Sarajevo

2017. március 13.

Szarajevó Centar járása befektetési projekteket kínál különböző objektumok felújítására/építésére.

Ready2GO: Innovatív uniós program a KKV-k nemzetközi piacra lépésének támogatására

2017. március 6.

Kanada, Chile, India, Amerikai Egyesült Államok, Kamerun… a Ready2GO program célja, hogy a cégprofilnak megfelelő, a vállalkozás igényeihez igazodó képzésekkel és tanácsadással segítse az európai kis- és középvállalkozásokat nemzetközivé válásukban. A Ready2GO projekt keretében most összesen 80 KKV-t választanak ki Európából, amelyek részt vehetnek a Read2GO átfogó programjában: az egyedi képzésektől kezdve a nemzetközi üzleti terv kidolgozásán át egészen a nemzetközi kapcsolati háló kiépítéséig.

Francia cég magyar üzleti partnereket keres

2017. február 27.

A TRANSPOLIS nevű francia cég magyar közlekedés- és jármű-biztonságtechnikai felszereléseket gyártó cégeket keres technológiájának értékesítéséhez. A TRANSPOLIS közlekedés- és jármű-biztonságtechnikai felszereléseket gyártó és fejlesztő cégek termékeinek szolgál laboratóriumként, tesztelési és engedélyeztetési központként az Európai Unió által kibocsátott tanúsítványokat illetően 80 hektárnyi területen.