Üdvözöljük a

Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
131415
16
171819
20212223242526
2728293031  

Befektetési kiadvány Brazíliáról 2018

2018. július 5.

A Brazília iránt érdeklődő vállalkozások figyelmébe ajánljuk az ország befektetési és üzleti környezetéről szóló 2018-as hivatalos kiadványt.

Innovatív vállalkozásoknak szóló pályázat

2018. május 7.

Az EUREKA-program az EUREKA-tagállamok közös programjaként az innovatív vállalkozások nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit támogatja. A program részeként megjelent a 2018. évi, mintegy 750 millió forintos keretösszeggel meghirdetett, közös német-magyar pályázat.

Az SSP Nemzetközi Külképviselet és a Handelshaus Laszlovari-Thoma ajánlata magyar vállalkozások számára

2018. március 20.

Alább tekinthető meg az SSP Nemzetközi Külképviselet és a Handelshaus Laszlovari-Thoma bemutatkozása és az osztrák piac iránt érdeklődő vállalkozásoknak szóló ajánlata.

Üzleti kapcsolatok építése Dél-kelet Ázsiában uniós támogatással

2017. október 16.

Az Európai Bizottság szervezésében és finanszírozásával megvalósuló ’EU Gateway - Business Avenues in South East Asia’ elnevezésű programsorozat 2018-ban is több üzleti missziót szervez a dél-kelet ázsiai térségben. A kezdeményezés alkalmanként más szektorra fókuszál, célja, hogy támogatást nyújtson az európai cégeknek az ázsiai piacra lépés kezdeti fázisában. 

Használt étolajat értékesítő vállalkozások figyelmébe

2017. szeptember 7.

Az Ingeniería Sustentable Ltda. chilei környezetvédelmi cég megbízható magyar beszállítókat keres, akik használt növényi olajat értékesítenek. A chilei cég a vásárolt olajat újrahasznosítja. Az érdeklődő vállalkozások a chilei nagykövetséghez fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken.

 

 

 

Pályázati felhívás - autópályaépítés Bosznia-Hercegovinában

2017. augusztus 10.

A JP Autoceste FBiH pályázati felhívást tett közzé a bosznia-hercegovinai V/c korridor Poprikuše-Zenica Észak (Donja Gračanica) szakaszának és Ponirak-Vraca alszakaszára (összesen 2,65 km hosszú autópályaszakasz) vonatkozó szándéknyilatkozat, illetve előminősítés tételére.

Bérlőre váró üzemcsarnok Újkígyóson (Békés megye)

2017. július 19.

Újkígyós város pályázati forrásból hűtőház céljára alkalmas üzemcsarnokot épít, melybe bérlőt várnak. A részletes információkat a csatolt fájlokban találják.

Eligazító rendszerek - német cég magyar képviselete partnereket keres

2017. június 15.

A Consystec -német székhelyű- vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához.

 

Chilei infrastrukturális projektek 2017-2021 között

2017. június 2.

A chilei Infrastruktúrafejlesztési Minisztérium (Ministerio de Obras Públicas) májusban közzétett angol nyelvű tájékoztatója szerint a 2017 -21 között tervezett nagy volumenű beruházási projektek a következők:  

Német piacbővítési lehetőség startupok számára

2017. május 19.

Az aacheni székhelyű Innoloft GmbH startupok számára költségmentes szolgáltatást ajánl: a potenciális partnerek (német cégek és nemzetközi startupok) közti hatékony kapcsolatteremtés céljából az Innoloft - meghatározott paraméterek szerinti - szűrést és keresést tesz lehetővé a mintegy 900 startupot tartalmazó adatbázisában. Ezenfelül megbízásra készít startup kiajánlást.

 

Norvég és izlandi üzleti lehetőségek

2017. április 26.

Az oslói nagykövetségtől tájékoztatása szerint a www.ted.europa.eu honlapon elérhetők az aktuális norvég és izlandi üzleti lehetőségek. A magyar szempontból üzletileg perspektivikusan érdekes információk ide kattintva érhetők el.

Befektetési lehetőségre való felhívás – Opcina Centar Sarajevo

2017. március 13.

Szarajevó Centar járása befektetési projekteket kínál különböző objektumok felújítására/építésére.

Görögországi tenderkiírások

2018. július 24.

Ezen cikkben olvashatók az Athéni Magyar Nagykövetség által továbbított görög tenderkiírások.

Horvát tenderfigyelő

2018. július 5.

Horvát cégek magyar partnert keresnek

2018. május 7.

A Pamel d.o.o zágrábi vállalkozás, amely orvosi műszereket gyárt, továbbá a Grafika Osijek d.o.o eszéki vállalkozás, amely grafikai tervezéssel és gyártással foglalkozik, magyar partnereket keres. (forrás: Horvátország magyar konzulátusa)

MKIK EU hírlevele - 2017. november

2017. november 24.

Az MKIK Brüsszeli EU Képviseletének hírlevelében az alábbi aktualitások olvashatók: Az Európai Bizottság munkaprogramja a 2018-as évre, modern határregisztrációs rendszert vezetne be az EU, díjmentes online EU tanfolyam az uniós források felhasználásáról, a „Horizont 2020” kutatási és innovációs keretprogram 2018-2020 közötti céjai stb.

 

 

Vállalkozzon Hollandiában! – új online platform

2017. szeptember 14.

A holland kormány a holland kamarával együttműködésben létrehozott egy angol nyelvű online platformot azon európai cégek számára, amelyek Hollandiában szeretnének üzletelni, vállalkozást indítani vagy befektetni. Az egyablakos rendszeren keresztül minden olyan információ elérhető, amely a holland piacra belépni kívánó vállalkozásokat segítheti (szektorspecifikus információk, vállalkozás indításához szükséges tájékoztatás stb.). 

Svéd vállalat magyar beszállítókat keres

2017. augusztus 30.

Svéd, különböző felhasználási területekre (élelmiszeripar, hajózás, bányászat, légkondicionálás, hűtéstechnológia, gép ipar – gyártás technológia, stb.) ipari gépeket gyártó cég keres Magyarországról fémipari megmunkálással foglalkozó beszállítókat.

Horvát cég partnereket keres - energiatakarékos technológiai megoldások

2017. augusztus 10.

A horvát székhelyű "Envicon" cég, mely energiatakarékos technológiai megoldásokat (gáz és olaj) kínál, magyar partnereket (vevő, importőr, értékesítő) keres. A termékeit több ágazatban is hasznosítják, mint az autóiparban, vegyiparban, fémiparban, textiliparban, élelmiszeriparban stb.

 

Az OBI beszállítókat keres

2017. augusztus 1.

A barkácsáruházlán üzleteinek árufeltöltéséhez keres beszállítókat. Elsődleges célja, hogy az együttműködésben résztvevő tartós, megbízható beszállítói kapcsolatokon keresztül jó ár/érték arányú termékekhez jusson, ezért szigorú kritériumok alapján választja ki a partnereit.

Francia cég beszállítót keres - orvosi felszerelés

2017. június 26.

A Párizsi Nagykövetségtől érkezett megkeresés szerint a MEDISTOCK francia cég egyszer használatos orvosi felszerelés gyártására (kötszer, gumikesztyű, cipőhuzat, stb.) keres magyar beszállítót.

Horvátország Közútépítési és karbantartási programja a 2017-2020 közötti időszakra

2017. június 13.

A horvát kormány a 2017. május 11-i ülésén elfogadta Horvátország 2017-2020 közötti Közútépítési és Karbantartási Programját. Új autópályák építésére moratóriumot vezetnek be a már megkezdett projektek befejezéséig, kivéve azokra a beruházásokra, amelyek finanszírozása nagyrészt EU-s alapokból történik.

Pályázati felhívás II.: Duna Transznacionális program

2017. május 19.

Megjelent a Duna Transznacionális program második pályázati felhívása. Benyújtási határidő 2017. június 6.

A felhíváshoz kapcsolódó márciusi tájékoztató nap anyagai.

Francia cég beszállítót keres - réz és alumínium termékek

2017. május 2.

Továbbítva a Párizsi Nagykövetségtől egy beszállítói partnerkeresés, miszerint az AUXEL-FTG réz és alumínium termékek - hajlított és lyukasztott elektromos vezetők (gyűjtősín) -  gyártására keresne magyar beszállítót.

 

A Siemens Zrt. beszállítókat keres

2017. március 31.

A Siemens Zrt. beszállítókat keres különböző beszerzési területekre: beszerzési igények, elvárások, jelentkezési feltételek. A jelentkezéseket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) továbbítja a vállalatnak. Jelentkezni a koos.ibolya@mkik.hu e-mail címen lehet legkésőbb 2017. április 20-ig.