Üdvözöljük a

Széchenyi Kártya Program - Hitelek uniós pályázatokhoz | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
111213141516
17
18192021222324
25262728   

Széchenyi Kártya Program - Hitelek uniós pályázatokhoz

2015. június 29.

Megjelentek a vállalkozások által leginkább várt új uniós pályázatok technológiafejlesztés, kapacitásbővítés és piacra jutás támogatására, és a pályázatokhoz mostantól automatikusan igényelhetők a Széchenyi Kártya Program uniós pályázatokhoz kapcsolódó hitelei.

 

Az előző uniós pénzügyi ciklusban számos vállalkozás esett el támogatástól, mert nem volt elegendő pénze az önerőre, vagy az utófinanszírozás miatt nem tudta befejezni a beruházást.

 

De ez már nem jelenthet akadályt! Mostantól, ha pályázatokon indul, de nem tudja biztosítani a szükséges önrészt vagy a megvalósításhoz fontos lenne, hogy ne csak utólag jusson hozzá az elnyert támogatás összegéhez, úgy a Széchenyi Kártya Program rendkívül kedvező, államilag támogatott Önerő Kiegészítő és Támogatást Megelőlegező hitelkonstrukciói* segíthetnek a finanszírozási problémák kiküszöbölésében.

 

 

Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel – évi nettó 0,5% kamattal!

Hitelösszeg: 0,5-50 millió forint

Futamidő: 1-5 év

Állami kamattámogatás: 5%/év**

Nettó kamat: 0,5%/év**

 

 

Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel  évi nettó 1% kamattal!

Hitelösszeg: 0,5-50 millió forint

Futamidő: 13-120 hónap

Állami kamattámogatás: 5%/év**

Nettó kamat: 1%/év**

 

 

Már a pályázat beadása előtt tájékozódjon a hiteligényléssel kapcsolatban a KAVOSZ, illetve a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara irodában, hogy megtudja, hogyan veheti igénybe a legmagasabb összegű támogatást!

 

 

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

06 40 200 427

ugyfelszolgalat@kavosz.hu

 

További információ:

www.kavosz.hu

 

 

A technológiafejlesztéshez kapcsolódó új pályázatokról részletesen a palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhat.

 

 

A hitelek általános csekély összegű támogatást tartalmaznak - a kamat- és kezesi díjtámogatás, valamint a garantőr intézmény kezességvállalása révén -, amely beleszámít a projektek maximális támogatás-intenzitási korlátjába. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A két hiteltermékre vonatkozó részletes feltételeket a KAVOSZ Zrt. mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata és mellékletei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a www.kavosz.hu weboldalon, valamint itt tájékozódhat mindkét hiteltípus igénylés feltételeiről is.


* A Programban a KAVOSZ Zrt., mint kezelő szerv és a Program működtetését, valamint a hitelkérelmek befogadását végző társaság jár el, a hitelbírálatra, pozitív hitelbírálat esetén a hitelszerződés megkötésére, a hitelnyújtásra a Programhoz csatlakozott és a két hitelterméket forgalmazó, a vállalkozás által választott hitelintézetnél kerül sor.


** Az állami kamattámogatás a 2015. december 31-ig megkötött hitelszerződések teljes összegére az adott ügylet futamidejének első 3 évére szól. A hitelek évi nettó kamata az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamat mértékét jelenti, amely a kamat bázisát jelentő 1 havi BUBOR és a két hitelkonstrukcióhoz tartozó kamatfelár - jelenleg a Széchenyi Önerő Kiegészítő hitelnél 4,5%/év, Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitelnél 4%/év - összege az állami kamattámogatás mértékével csökkentve. Jelen tájékoztató anyag készítésekor érvényes 1 havi BUBOR=1,5%. A két hiteltermék kamata és valamennyi előforduló költsége, illetve díja megtalálható az adott hitelkonstrukció Kondíciós listájában.