Üdvözöljük a

Ingyenes üzleti terv és kontrolling tanácsadás | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18192021
22
2324
25262728   

Ingyenes üzleti terv és kontrolling tanácsadás

2018. december 6.

Nehézségei vannak az üzleti tervvel, nem tudja, hogyan fogjon hozzá, vagy szeretné tudni, jó úton jár-e? A vállalkozása kontrollingjában lenne szüksége segítségre?

Jelentkezzen konzultációra, tegye fel kérdéseit, és kifejezetten az Ön cégére specializáltan kaphat segítséget az INPUT program keretében.

 

ÜZLETI TERV


A vállalkozások jelentős része nem készít üzleti tervet. Részben, mert nem tudja, hogyan fogjon hozzá, részben, mert nem érzi szükségesnek. Eljöhet azonban a pillanat, amikor befektetőt szeretnének bevonni és ehhez számot kell adni a célokról és eredményekről.

 

De hogyan? A hagyományos beszámoló struktúra, vagy a főkönyvi kivonat nem elegendő erre. Az üzleti terv azonban nem csak erre jó. Segít a fókusz megtalálásában, és folyamatosan felhívja a figyelmet, mely területeken működik jól a vállalkozásunk, és melyeken kevésbé.

 

Az INPUT program keretében segítséget kaphat üzleti terve elkészítésében, átdolgozásában, hogy a legtöbbet hozhassa ki a vállalkozásából.

 

 

KONTROLLING


A vállalkozás gazdasági adatainak halmaza az elsődleges információs felület a tevékenység sikerének méréséhez, és itt jelentkeznek először azok a hatások, igények vagy következmények, melyekre a vállalkozásnak reagálni kell. Olyan, mint egy kommunikációs eszköz.

 

Az adatok értelmezésénél világos és mindenekelőtt releváns információkra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozás a lehető leggyorsabban érzékelje azokat a pontokat, jelenségeket, melyek azonnali vagy gyors beavatkozást igényelnek. Ez hívják kontrollingnak.

 

A konzultáció során a saját vállalkozása irányításához, a kontrolling kialakításához, és a tervezéshez kaphat hasznos és személyre szabott tanácsokat.

 

 

MILYEN VÁLLALKOZÁSOKAT VÁRNAK?


Olyan vállalkozások jelentkezését várják, akik már rendelkeznek üzleti tevékenységgel, és gazdasági folyamataikat szeretnék javítani, befektető bevonását tervezik, vagy szeretnének növekedni, és ehhez átgondoltabb működést kialakítani.

 

 

INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS:


https://inputprogram.com/bizdev/kontrolling-tanacsadas/