Üdvözöljük a

Új kommunikációs lehetőség a kamara és a vállalkozások között | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18
192021222324
25262728293031

Új kommunikációs lehetőség a kamara és a vállalkozások között

2013. augusztus 23.

Zsebünkben a segítség…

 

Szinte alig észrevehetően, de mindennapjaink természetes résztvevőivé válnak az okostelefonok és a rajtuk futó sokrétű alkalmazások. 2013-ra a mobileszközök váltak az internetezés elsődleges platformjává.

A mobiltelefonos alkalmazások elterjedésével számtalan lehetőség nyílik a vállalkozók számára az ügyfelekkel való kapcsolattartás területén.

Az alkalmazások az üzleti életben rendkívül ügyfélközeli kommunikációt tesznek lehetővé, speciális és új kommunikációs csatornát nyitnak, ezáltal is bővítve és gyorsítva az információhoz jutás lehetőségét.

 

VKIK okostelefon alkalmazás

 

Napjainkban a vállalkozói szektor talán legfontosabb erőforrása az információ, melynek alapkritériuma az aktualitás és a hitelesség.

Ennek érdekében a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elkészítette hivatalos mobiltelefon applikációját, mely nagy segítséget nyújt a kis- és középvállalkozóknak abban, hogy naprakész információkhoz jussanak és képesek legyenek a piaci igényekre gyorsan, rugalmasan reagálni.

 

 

 

Hogyan működik?

 

A VKIK mobiltelefon alkalmazás segítségével az ügyfelek/vállalkozók/felhasználók aktuális információkhoz juthatnak gazdaságfejlesztési és szakképzési ügyekben, az értesítési funkció bekapcsolásával pedig nem maradhatnak le a vállalkozásukat érintő legfontosabb hírekről sem.

Az applikáció arra is lehetőséget teremt, hogy a felhasználók jelentkezzenek a kamarai rendezvényekre. Az eseménynaptár, fotóalbum és térkép funkció pedig segít még közelebb hozni a kamara szolgáltatásait az ügyfelekhez.

 

 

Letöltés - Telepítés - Futtatás

 

A program ingyenes valamint iOS és Android operációs rendszerrel rendelkező készülékeken alkalmazható.

A futtatáshoz nem kell mást tenni, mint okostelefonnal az App Store (iOS) vagy GooglePlay (Android) áruházban rákeresni az alkalmazásra (VKIK), majd letölteni és telepíteni azt.

 

 

QR kód használatával az áruházak közvetlenül elérhetők:

 

 

   
Kapcsolódó anyagok: