Üdvözöljük a

Új marketingfegyver a vállalkozások kezében! | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
121314151617
18
19202122232425
262728    

Új marketingfegyver a vállalkozások kezében!

2015. június 8.

Vessünk véget a bonyolult fogalmaknak, amelyek sokszor, mint varázsszavak repkednek körülöttünk és élvezzük az alkotás örömét! Az új marketingfegyver használatához elég, ha képesek vagyunk egy levél megírására, vagy egy kép elküldésére!

Az új eszköz nem más, mint a Mobil Kisokos, amelynek szolgáltatási csomagja magában foglalja a webes és a mobileszközös megoldásokat, amelyek ma már bizony alapkövetelménynek számítanak a piacon.

 

 

A Mobil Kisokos önmagában hordozza a modernitást, a mobilitást és teljesen mindegy milyen okos telefonon vagy mobil eszközön nézik meg, mindig minden ugyanúgy lesz.

 

A Mobil Kisokossal a marketing kitárul, mert Ön bármikor bármit változtathat a szövegein, a képein, a termékein, sőt az akcióin is! Nem szükséges hozzá informatikai tudás, csak néhány mozdulat és már elérhető az új információ.

 

Nincs véletlen elírás, amit nem lehet megváltoztatni, mert már nyomdába ment az újság vagy nem elérhető a honlapunkat üzemeltető, nem vagyunk kiszolgáltatva másnak, itt saját magunk irányíthatjuk a dolgokat!

 

Az új marketingfegyver mögött több évtizedes üzletfejlesztési, online marketing és szoftverfejlesztési

tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik már létrehoztak országos és piacvezető médiumokat, sikeresen üzemeltettek szállodát a válság viharában. Úgy gondoljuk sikerült megalkotni egy olyan marketingeszközt, amely rugalmas, gyors és mindig kéznél van!

 

* * *

 

Ismerje meg Ön is ezt a nagyszerű lehetőséget, most egy különleges, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által Önöknek kieszközölt előnnyel (kategórián belül 1 hónap kiemelésa szerződéses éven belül)!

 

Kattintson ide és vegye birtokba az Önnek készített marketingfegyvert, amely hihetetlenül erős ár / érték arányt képvisel!