Üdvözöljük a

Könyvelő Klub | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
111213141516
17
18192021222324
25262728   

Könyvelő Klub

 

Könyvelő Klub

 

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a számviteli, pénzügyi és adójogszabályok gyakori változása, illetve azok értelmezése és gyakorlati alkalmazása nehéz feladat elé állította a könyvelőket.

 

 

 

 

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara segítséget kíván nyújtani elsősorban a kisvállalkozások könyvelőinek, s az egyszemélyes könyvelőknek ahhoz, hogy munkájukat biztonságosan és szabályszerűen tudják végezni.

 

E célból hozta létre a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Könyvelő Klubot még 2007. február 22-én.

 

A klub rendezvényein terítékre kerülnek a számviteli, pénzügyi adószabályok változásai, a jogszabályok gyakorlati alkalmazásai. Meggyőződésünk, hogy egy jól működő szakmai klub sok segítséget nyújt a könyvelők, illetve a cégek részére és biztonságosabbá teszi számviteli és pénzügyi tevékenységüket.

 

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2013-ban újból elindította a Könyvelő Klub működését. Az elmúlt évekkel ellentétben - tekintettel a kötelező kamarai regisztrációra - a Könyvelő Klubban való részvétel valamennyi vállalkozás részére ingyenes.

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a klub működése mindenképpen hasznos a résztvevők számára, hiszen megfelelő szakember irányításával az adó és számviteli jogszabályok gyakorlati alkalmazását tűzték napirendre, amely valamennyi vállalkozásnak kézzel fogható segítséget nyújtott napi működéséhez.

 

A klubba jelentkezni a beni.szilvia@veszpremikamara.hu e-mail címen lehet.